Informatie over WandelmaaT

WandelmaaT is gemaakt voor het aanmelden en beheren van deelnemers aan sport- en wandelevenementen, zoals avondvierdaagses en fietstochten. In de online software kunnen mensen zich aanmelden, een route kiezen, groepen aanmaken en de betaling uitvoeren. Na betaling ontvangen deelnemers automatisch hun startbewijs. Dit startbewijs kan aan het begin en het eind van de wandeling gescand worden. Zo houdt u als vereniging bij hoeveel mensen er nog onderweg zijn en kunnen de deelnemers bijhouden hoe lang ze over de route gedaan hebben.Eenvoudig aanmelden

Voor de deelnemers aan het evenement is het eenvoudig om zich aan te melden. Ze maken binnen één stap een account aan of loggen in via Facebook. Met dit account kan men zich aanmelden als individuele deelnemer en/of als groep. Met één account is het ook mogelijk om meerdere inschrijvingen te doen, bijvoorbeeld meerdere groepen of gezinsleden op hetzelfde account. De gezinsleden krijgen vervolgens ieder een eigen startbewijs. Na de aanmelding kan eenvoudig betaald worden via bankoverschrijving of via iDeal.

Groepsaanmeldingen

Er kunnen eenvoudig groepen aangemaakt worden, eventueel met een eigen groepsmedaille. Een groep krijgt één startbewijs en groepsleden kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Het is mogelijk om op één account meerdere groepen in te schrijven.
Overzicht voor de deelnemer

Na de wandeling of fietstocht kan de gebruiker met zijn account inloggen en bekijken wat zijn tijden zijn.

Wanneer de inschrijving voor een volgend jaar weer open gaat hoeft de fietser of wandelaar alleen maar in te loggen en aan te geven welke afstand hij wil gaan afleggen. Met één druk op de knop wordt de aanmelding voor het komende evenement voltooid.

Deelnemers aan het evenement kunnen eenvoudig:

  • Betalingen doen via iDeal
  • Individuele deelnemers en groepen aanmaken
  • Eigen historie bijhouden en tijden vergelijken
  • Herinschrijvingen doen voor een volgend event

Informatie per onderdeel

Aanmeldproces Organisatiebeheer
 

Vraag een demo aan

Vraag vrijblijvend meer informatie of een demonstatie aan. Vul het formulier in en wij bellen u terug om een afspraak te maken, of bel ons: 0341-355 855.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
E-mail: