Uitgebreid beheer en statistieken voor u als organisator

Als organisator kunt u vanzelfsprekend onderdelen in WandelmaaT beheren waar een deelnemer zelf niet bij kan. Via het beheerscherm heeft u de beschikking over uitgebreide overzichten en statistieken en kunt u alle deelnemers en instellingen bekijken en beheren.

Statistieken voor de bond

Alle informatie en statistieken kunt u eenvoudig exporteren naar Excellijsten welke naar de bond gestuurd kunnen worden.

Individuele deelnemers en groepen beheren

Als organisator heeft u een snel overzicht van alle individuelen en groepen en kunt u direct zien of er nog betalingen openstaan. Ook kunt u wijzigingen maken en eventueel groepsleden toevoegen of verwijderen.

Vertrekstaten en snelheden bijhouden

Via barcodes op startbewijzen kunt u bijhouden wanneer mensen vertrekken en weer terugkomen. U kunt eenvoudig zien wie er nog onderweg is of wie er nog niet gelopen heeft. De deelnemer kan na afloop zelf thuis inloggen en zijn gemiddelde snelheid en eindtijd bekijken.

Statistieken en overzichten

Via de overzichtelijke statistieken heeft u een mooi overzicht over de deelnemers en kunt u deze vergelijken met voorgaande jaren.

Informatie per onderdeel

Aanmeldproces Organisatiebeheer

Vraag een demo aan

Vraag vrijblijvend meer informatie of een demonstatie aan. Vul het formulier in en wij bellen u terug om een afspraak te maken, of bel ons: 0341-355 855.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
E-mail: